Arkiva e lajmeve
                   

KOMUNIKATË PËR MEDIA - 13. shtator 2011.

13. shtator 2011.

Ju ftojmë që të mërkurën më 14 shtatorë, në mënyrë mediatike ta përcjellni vizitën e ministrit për drejtat e njeriut dhe pakicat, administratë shtetërore dhe vetqeverisjes lokale dhe kryetarin e Trupit Koordinues Milan Markoviq që do tja  bëjë komunave të Preshevës dhe Bujanocit.Plani vizitës:

Preshevë:
11:00-11:30 – Takimi i ministrit për drejtat e njeriut dhe pakicat, administratë shtetërore dhe vetqeverisjes lokale dhe kryetarin e Trupit Koordinues Milan Markoviq me kryetarin e komunës së Preshevës Ragmi Mustafën ( takimi ka të bëjë me çështjen e maternitetit)

Bujanoc
11:50 – 12:20 – Takimi i ministrit Markoviq me kryeëtarin e komunës së Bujanocit Shaip Kamberin ( takimi ka të bëjë me hapjen e paralelës së fakultetit ekonimik nga Subotica në Bujanoc)

12:30-13:00 – Konferenca për gazetarë me temën promovimi i Abetarës, Pres Qendra  e Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Sërbisë.Pranë ministrit Markoviq në konferencën për gazetarë, të pranishëm do të jenë shefi i misionit të OSBE-së Dimitros Kipreos, ambasadori i Republikës së Shqiprisë, Shpëtim Caushi dhe kryetari i Këshillit kombëtarë shqiptarë, Galip Beqiri13:15–13:30 -  Vizita  shkollës fillore „Naim Frashëri“ në Bujanoc