Arkiva e lajmeve
                   

KOMUNA E BUJANOCIT PUNËSON PERSONA ME INVALIDITET

2. shkurt 2023.

Bujanoc - Beograd  – Administrata komunale në ditët në vijim do të hapë konkurs për punësimin e tre punëtorëve me afat të pacaktuar. Personat me aftësi të kufizuara do të kenë përparësi në punësim.

Konkursi do të jetë i hapur për dy pozita në thesarin e Departamentit të Administratës së Përgjithshme.

Një egzekutor do të punësohet në Departamentin e Marrëdhënieve të Punës.

Kandidatët duhet të kenë diplomë të shkollës së mesme.

Personat me aftësi të kufizuar që do të kenë përparësi në punësim dhe duhet të kenë Vendim për statusin e personit me aftësi të kufizuar.

Burimi: Bujanovaçke, Trupi Koordinues