Arkiva e lajmeve
                   

KARATISTËT E BSK-SË SHKËLQYEN NË BEOGRAD

4. tetor 2021.

Bujanoc - Beograd - Karateistët e BSK shkëlqyen në kryeqytetin e Serbisë.

Në kupën Ndërkombëtare të Beogradit, të mbajtur në Qendrën sportive Zharkovo, ata fituan 6 medalje në konkurrencën e 20 klubeve nga Serbia dhe nga një secili prej Ukraine, Bjellorusia dhe Bosnjë -Hercegovina, raporton trajneri i karatesë në Bujanoc, Vladan Milosavljeviq.

Masha Milosavljeviq dhe Agim Zahiri fituan vendin e parë në konkurrencën e tyre, Iva Stosiq fitoi vendin e 2 -të dhe të argjentë, ndërsa Mateja Spasiq, Eljana Zahiri dhe Lena Tasic ishin të tretë.

Burimi: Bujanovacke dhe Trupi koordinues