Arkiva e lajmeve
                   

KANË ARRITUR REZULTATET NGA LABORATORI BATAJNICA, 28 PERSONA POZITIV NË KORONË

16. korrik 2020.

Medvegjë, Leskoc - Instituti i Shëndetit Publik në Leskoc mori 84 rezultate të testit për virusin e koronës nga laboratori i Batajnica për njerëzit që u testuan të shtunën, 28 prej të cilave ishin pozitive.

Nga ky numër, 22 persona janë nga territori i qytetit të Leskocit, dhe dy persona nga territori i Lebanit, Medvegjës dhe Vlasotincës.

Kur bëhet fjalë për strukturën e pacientëve të rinj, 18 persona janë të punësuar, 7 janë pensionistë dhe 4 janë të papunë.

Numri i përgjithshëm i pacientëve në nivelin e Rrethit të Jabllanicës është 1078, nga të cilët 842 janë në Leskoc, 122 në Vlasotinc, 28 në Bojnik, 62 në Leban dhe 24 në Medvegjë.

Rezultatet nga java e kaluar priten akoma nga laboratori "Vatreno Oko" në Beograd.

Burimi: Info Qendra Jug dhe Trupi Koordinues