Arkiva e lajmeve
                   

KA FILLUAR VERA KULTURORE E FËMIJËVE NË VRAJSKA BANJË

26. qershor 2015.

Vrajska Banjë – Në fillim të qershorit ka filluar vera kulturore e fëmijëve në Vrajska Banjë. Sipas fjalëve të drejtoreshës Sllavica Sotiroviq, kryetarës së komunës së Vrajska Banjës, ky manifestim kjo vetëm se ka filluar të bëhet tradicional dhe qëllim i të cilit është shoqërimi i fëmijëve por edhe që Vrajska Banjë të bëhet vend ku do të munden t’i shikojnë shfaqjet për fëmijë dhe të merren me aktivitetet të përshtatshme për fëmijë.

Programi i pasur ka për qëllim që t’i grumbullojë fëmijët jo vetëm nga Vrajska Banja, por edhe nga Vraja, Bujanoci, Presheva dhe nga komunat tjera në rajon. Vera kulturore për fëmijë do të zhvillohet në hapësirët përpara Spitalit Special.

Burimi: RTV Ritam dhe Trupi Koordinues