Arkiva e lajmeve
                   

IFTARI NË QENDËR TË BUJANOCIT

30. qershor 2016.

Bujanoc – Mbrëmë rreth 2.500 persona kanë marrë pjesë në iftar në qendër të Bujanocit në Sheshin Karagjorgje Petroviq.

Iftarin e ka organizuar komuna e Bajram Pashës nga Stambolli, në të cilën kanë marrë pjesë besimtarët nga Bujanoci dhe Presheva, si dhe kryetari i komunës Bajram Pasha dhe komunës së Bujanocit, Atilla Ajnder dhe Shaip Kamberi.

Darka me moton “Vllezërimi nuk njeh kufij” është organizuar edhe në vendet tjera në Ballkan.

Burimi: Jugpres dhe Trupi Koordinues