Arkiva e lajmeve
                   

FTESË PËR MEDIJA - 14.12.2012.

14. dhjetor 2012.

Ju ftojmë që të hënën më 17. dhjetorë të përcjellni ngjarjet me rastin e përfundimit të punëve ndërtimore në repartin e maternitetit në qendrën shëndetësore në Preshevë, me fillim nga ora 12:00.

Në vizitën e maternitetit do të jetë i pranishëm kryetari I Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Zoran Stankoviq, sekretari shtetërorë në Ministrinë e shëndetësisë, Simo Vukoviq, përfaqësuesi i bashkësisë ndërkombëtare, kryetari i Komunës së Preshevës, Ragmi Mustafa dhe Bujar Zylfiu – drejtor i shtëpisë së shëndetit në Preshevë, te cilët me këtë rastë do të japin intervistë për medija.

Më pas, në bajën e Bujanocit në orën 13 do të shënohet 12 vjetori i Trupit Koordinues.

Kremtimi do të fillojë me shfaqen e filmit mbi rezultatet e Trupit Koordinues, pastaj të pranishmëve do të i drejtohet kryetari i Trupit Koordinues, Zoran Stankoviq, sekretari shtetërorë në Ministrinë e shëndetësisë, Simo Vukoviq, kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, kryetari i komunës së Preshevës, Ragmi Mustafa, kryetari i komunës së Medvegjës, Sllobodan Drashkoviq, dhe ambasadori në emër të bashkësisë ndërkombëtare.

Përfaqësuesit e medijave do ta ken rastin të marin deklarata nga te pranishmit.

Agenda

homescontents