Arkiva e lajmeve
                   

FTESË PËR MEDIA - 30.11.2012.

30. nëntor 2012.

Ju ftojm të përcillni vizitën e parë të kryetarit të trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Sërbisë për komunën e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës më 3 dhe 4 Dhjetorë.

Është planifikuar që kryetari i trupit Koordinues të vizitoj komunën e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës dhe të takohet me kryetarët e komunave, shefat e grupeve të këshilltarve, përfaqsuesit e partive politike, dekanët e fakultit Ekonomik dhe Jurudik në Medvegjë, kryetarin e Këshillit Nacional të Shqiptarve dhe përfaqësuesit e OSBE-së.

Në Bujanoc të hënën me 3 dhjetorë në ora 13 në Shtëpinë e kulturës në sallën e vogël do të bëhet nënshkrimi i kontratave me përfaqësuesit e ndërrmarjeve të vogla dhe të mesme nga Bujanoci, Presheva dhe Medvegja të cilëve në konkursin e trupit Koordinues ku janë ndarë mjete të pakthyeshme në vlerë prej 40 milion dinarë. Pas nënshkrimit të kontratave do të vijojnë deklaratat për media.

Për mediat të cilat do të përcjellin vizitën e 4 dhjetorit në Medvegjë, deklaratat për media jan të planifikuara në orën 12.

Përgjat vizitës kameramanëve u mundësohet të përcjellin cdo takim me kamerë. Të bashkangjitur e keni edhe agjendën e vizitës. Për të gjitha pyetjet mund të i drejtoheni shërbimit të trupit Koordinues të cilët iu qëndrojn ne dispozicion.

Agjendën