Arkiva e lajmeve
                   

FTESË PËR MEDIA - 29.01.2013.

29. janar 2013.

Ju ftojmë që të mërkurën më 30 janar në ora 13:00 në Bujanoc, në rrugën Karagjorgje Petroviq, përballë Shtëpisë së Shëndetit, të merrni pjesë nw vizitën qw do t'i bwhet  lokacionit në të cilin do të ndërtohet ndërtesa e paraleles së Fakultetit ekonomik.

Në këtë vizitë do të marrë pjesë kryetari i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Zoran Stankoviq, Komisioneri i Lartë për pakica nga OSBE, Knut Vollebek, kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arfi dhe dekani i Fakultetit ekonomik nga Subotica, Nenad Vunjak.

Është paraparë që pas përfundimit të kësaj vizitite, kryetari i Trupit Koordinues, Zoran Stankoviq të japë deklaratë për media.

Vizitës do t'i paraprijnë një sërë takimesh.

Agenda