Arkiva e lajmeve
                   

FTESË PËR MEDIA - 28.01.2014.

28. janar 2014.

Ju ftojmë që të enjten dhe premten (30 dhe 31 janar) të përcjellni një vizitë pune në komunat Bujanoc dhe Preshevë të Zoran Stankoviqit, kryetar i Trupit Koordinues.

Aktivitet e planifikuara për të enjten 30 janar (Bujanoc)

  • në ora 11:00 në ambientet e Këshillit Kombtar Shqiptar, Zoran Stankoviq, kryetari i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Suzana Paunoviq, drejtoreshë e Zyrës për të drejtat e njeriut dhe pakicave do të takohen me kryetarin e Këshillit Kombtar Shqiptar, Galip Beqirin.

Pas takimit në ora 11:45 janë të parapara deklaratat për media

  • në ora 13 në sallën e madhe të Shtëpis së kulturës në Bujanoc do të mbahet tribunë me emrin „Serbija në rrugën drejt Bashkimit Europian“. Pjesëmarrës të tribunës do të jenë : Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues, Majkëll Devemport, shef i delegacionit të EU në Serbi, Suzana Paunoviq, drejtoresh e Zyrës për drejtat e njeriut dhe pakicave, Srgjan Majstoreviq, zëdhënës drejtor i Zyrës për integrime europiane, Nagip Arifi,kryetar i komunws Bujanocit, Galip Beqiri, kryetar i Këshillit Kombtar Shqiptar, Nenad Banoviq, kryetar i Komisionit për ndjekje të regjimit paviza dhe Kenan Rashitoviq, kryetar i oraganizatës „Forumi rinor për edukimin e romëve“. Në tribunë do të marrin pjesë edhe publiku i interesuar.
  • në ora 14:45 janë të parapara deklaratat për media

Aktivitetet e planifikuara për të premten 31 janar (Preshevë)

  • në ora 12:15 minuta takimi i Zoran Stankoviqit, kryetar i Trupit Koordinues, Majkëll Devemportit, shef i delegacionit të EU në Serbi me kryetarin e komunës se Preshevës, Ragmi Mustafën.
  • në ora 13 është e planifikuar vizita në maternitet. Maternitetin do ta vizitojë kryetari i komunës Preshevës, Ragmi Mustafa, shefi delegacionit të EU në Serbi, Majkëll Devemport, ministresha e shëndetësisë, Sllavica Gjukiq-Dejanoviq, kryetari i Trupit Koordinues të Qeverisë së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Zoran Stankoviq,
  • në ora 14 janë të parapara deklaratat për media në maternitetë.