Arkiva e lajmeve
                   

FTESË PËR MEDIA - 27.03.2013.

27. mars 2013.

Ju ftojmë që të ejtën me 28 mars të përcjillni vizitën e Zoran Stankoviqit kryetarit të Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë dhe ambasadorit të Bristanisë së Madhe, Majkëll Devenportit.

Kryetari i Trupit Koordinues në orën 10:00 do të vizitojë bashkësinë lokale në Konçul dhe në objektin e shkollës fillore “Sami Frashëri” do të bisedojë me banorët për çështjet jetësore.

ora 12:00 në Shtëpinë e Kulturës në Bujanoc, Stankoviq në shoqëri të ambasadorit të Britanisë së Madhe Majkëll Devenport, do të vizitojnë dhe bisedojnë me pjesëmarrësit e kursit të gjuhës serbe.

Mediat mund të marrin pjesë, ndërsa pas mbarimit të këtyre ngjarjeve është paraparë dhënia e deklaratave.