Arkiva e lajmeve
                   

FOTO-KONKURS PËR DASHURUARIT NË NATYRË (AFATI: 10 SHTATOR 2019)

13. gusht 2019.

Si pjesë e ngjarjes EkoSPEKTAR, ImpaktEko organizon një ekspozitë të punimeve më të mira të fotografëve serbë më 19 shtator në Madlenianum.

Projekti EkoSPEKTAR është krijuar si një ngjarje në rrjet, një pjesë e spikatur e ekspozitave gjatë së cilës do të prezantohen veprat më të mira të fotografëve nga Serbia - fotografi që dëshmojnë për ekzistencën e dy spektrave në mjedisin tonë - një për shkak të ndikimit negativ të faktorit njerëzor, dhe tjetri, i cili ajo ekziston kur të kujdesemi për natyrën dhe të gjejmë mënyra për të bashkëjetojnë me të.

ImpaktEko u siguron fotografëve profesionistë dhe dashamirëve të natyrës me frymëzim mundësinë për të sjellë frutat e punës së tyre krijuese për përfaqësuesit e institucioneve, organizatave dhe kompanive që veprojnë në fushën e zhvillimit të qëndrueshëm dhe afarizëm me përgjegjësi sociale dhe media.

Secili që dëshiron të nxjerrë në pah bukurinë e peizazhit të vendit tonë, por edhe të nxjerrë në pah pjesë të tij që gradualisht po humbasin betejën me zakone njerëzore të pamatur, mund t’i dërgojë fotot e tyre në: konkurs@impacteco.org deri më 10 shtator në 20:00.

Nuk është e nevojshme që fotografitë të kapen nga një aparat fotografik profesional. Numri i fotove të dërguara është i pakufizuar.

Shfrytëzojeni rastin të ndikoni në përhapjen e vetëdijes mjedisore dhe të jepni vetë kontributin tuaj fotografik. Ndoshta pikërsiht regjistrimet tuaja do të shfaqen në Madlenianum.

ImpaktEko është një shoqatë ekologjike kushtuar zhvillimit të qëndrueshëm dhe mbrojtjes së mjedisit përmes aktivizmit dhe ndërgjegjësimit për rëndësinë ekologjike.

Burimi: Portal Mladi dhe Trupi Koordinues