Arkiva e lajmeve
                   

FITUESIT E MIRËNJOHJEVE LIDERI I KONKURENCËS

27. tetor 2016.

Leskoc – Moteli Predejane, kompania Zdravle Aktavis dhe Industria e Duhanit në Bujanoc janë fituesit e mirënjohjeve Liderët e Konkurencës dhe zhvillimit të qëndrueshem në Forumin e 5-të të Biznesit të Dunavit i cili është mbajtur në Novi Sad.

Fjala është për mirënjohjet cilat ndahen për kompanitë dhe ndërmarrësit kryesor, dhe se kjo është hera e parë që këto subjekte ekonomike nga jugu i Serbisë janë fitues të këtij çmimi.

Këto mirënjohje do të jenë injkurajim për këto kompani që edhe më shumë të arrijnë rezultate të jashtëzakonshme biznesore dhe të bëhen lider rajonal në degët e tyre ekonomike, është thënë në mes të tjerash në ceremoninë e ndarjes së shpërblimeve në sallën solemne të Kuvendit të Leskocit.

Burimi: Jugmedia dhe Trupi Koordinues