Arkiva e lajmeve
                   

FILLOI APLIKIMI PËR KARTELA TË PENZIONISTËVE

15. mars 2023.

Bujanoc - Beograd - Sot fillon regjistrimi për kartelat e pensionistëve në të gjitha degët e Fondit PIO. Karta do të mundësojë ulje në dyqane, restorante, baja, sallone, ekzaminime shëndetësore më të favorshme.

Çdo pensionist ka mundësinë të aplikojë për kartën e pensionistit. Kërkesa për aplikim bëhet online. Është e nevojshme të vendosni të dhënat personale - emrin, mbiemrin, adresën, JMBG dhe numrin e telefonit të kontaktit.

Pensionistët do të marrin kartat brenda një muaji dhe do të mund t'i marrin në degët e Fondit PIO. Kartelat do të aktivizohen nga 1 tetori.

Burimi: Bujanovacke dhe Shërbimi i Trupi koordinues