Arkiva e lajmeve
                   

FËMIJËT HAPIN VERËN KULTURORE NËBUJANOC

1. korrik 2022.

Bujanoc - Beograd - Manifestimin tradicional të verës kulturore të Bujanocit do ta hapin të martën, më 5 korrik, fëmijët e çerdhes "Gëzimi ynë" dhe nxënësit e shkollës së muzikës.

Në platon para Shtëpisë së kulturës së Bujanocit "Vuk Karaxhiq", fëmijët e grupeve shqiptare dhe serbe të çerdhes "Gëzimi ynë" do të prezantojnë para të pranishmëve programin dhe lojërat që kanë përgatitur.

Në hapjen e verës kulturore do të marrin pjesë edhe miqtë e tyre më të mëdhenj nga Shkolla e muzikës.

Fillimi është planifikuar për në orën 19:00.

Burimi: Bujanovacke dhe Trupi koordinues