Arkiva e lajmeve
                   

FËMIJËT AKSION PËR NDER TË PYJEVE

22. mars 2019.

Bujanoc - Fëmijët e shkollës fillore "Branko Radiceviq" mbollën pemë në oborrin e shkollës me rastin e Ditës Botërore të Pyjeve dhe ditën e parë të pranverës.

Sipas fjalëve të mësueses, Violeta Stankoviq, ky grup i klasës së parë dhe të dytë egziston që 5 vjet dhe aktivitetet zhvillohen prej orës 9-14.

"Ne shënuam ditën me krijimin e "Lutjes për Pyjet ", tha Violeta.

Burimi: Jugmedia dhe Trupi Koordinues