Arkiva e lajmeve
                   

ËSHTË NDALUAR KONTRABANDA E DUHANIT

11. mars 2014.

Beograd - Në pikën kufitare në Preshevë është ndaluar tentimi ilegal i transportit të 20 kilogramëve të duhanit të prerë nga Maqedonia në Serbi, ka njoftuar Administrata Doganore e Serbisë. Siç thuhet, tentimi i kontrabandës së duhanit është ndaluar më 6.mars, gjatë aksionit të përbashkët të doganierëve dhe policëve kufitar. Doganierët e kishin zbuluar duhanin gjat kontrollit detal të automobilit të markës „mazda“, me tebela të regjistrimit të Vranjës, i cili kishte ardhur nga Maqedonia. Siç theksohet, gjat bisedës vozitësi i kishte thënë doganierëve se duhanin e ka për ta shitur në tregun e Preshevës.

Burimi: Danas