Arkiva e lajmeve
                   

ËSHTE HAPUR UJESJELLSI NE RRETHINEN E BUJANOCIT

12. dhjetor 2011.

Bujanoc - Verica Kalanovic, Zëvendëskryeministre  për Ekonomi dhe Zhvillim Rajonal në Bujanoc 10 dhjetor, mori pjesë në autorizimin e furnizimit me ujë, i cili siguron furnizimin me ujë të rreth 20.000 banorë të zonës. Projekti për ndërtimin e furnizimit me ujë në fshatrat Borovac dhe Samolicë u finansua nga fondet e përbashkëta të planit nacional për investime dhe komunës të Bujanocit.