Arkiva e lajmeve
                   

ËSHTË HAPUR KONKURSI PËR SEMINARIN E PESTË TË SIGURISË PËR TË LIDERËT E RINJ (AFATI: 20 SHTATOR 2019)

6. shtator 2019.

Qendra për Punë Ndërkombëtare dhe të Sigurisë (Fondi ISAC) ka shpallur konkursin për Seminarin e pestë të Sigurisë për Liderët e Rinj. Seminari ka për qëllim studentë universitarë, master ose doktoratë dhe profesionistë të rinj të interesuar për një kuptim më të mirë të aspekteve të sigurisë së mjedisit ku ata bëjnë pjesë.

Seminari do të mbahet nga 8 deri më 11 tetor 2019, në Hotel Vila Breg në Vrshac.

Конкурс је отворен до 20. септембра, а више о начину пријаве и програму можете пронаћи на

Për pesë vjet, Fondi ISAC ka organizuar një seminar me qëllim edukimin e të rinjve dhe ndërgjegjësimin për sfidat bashkëkohore të sigurisë me të cilat përballemi ne si shoqëri dhe individë. Ashtu si vitet e kaluara, pjesëmarrësve do t'u jepet mundësia që të zgjerojnë njohuritë e tyre mbi politikën e sigurisë përmes ligjëratave dhe diskutimeve konstruktive me pedagogët.

Konkursi është i hapur deri më 20 shtator, dhe për më shumë informacione mund t`i gjeni aplikacionit dhe në këtë link

https://www.isac-fund.org/wp-content/uploads/2019/09/Konkurs-2019_ISAC-fond.pdf

Burimi: Fondi ISAC dhe Trupi Koordinues