Arkiva e lajmeve
                   

EKSPOZIT PUNE NË MEDVEGJË

21. korrik 2011.

Qendra kulturore nga Medvegja më 21.07.2011 në shtëpinë e kulturës organizon ekspozit pune si vazhdimsi e punëtorive të artit në kuadër të projektit “Edhe unë e dua Medvegjën”

Pjesëmarrësit e projektit, kryesisht fëmijë të moshave 10-15 vjec por edhe më të vjetër, i mbaruan punëtorit e artit nga të cilat dolën punimet të cilat do të paraqiten në ekspozit. Punimet janë bërë  në lidhje me  tema të ruajtjes së mjedisit si dhe si  kishim dashur të duket Medvegja.

Gjithësej 41 arritje artistike do ti paraqiten qytetarëve të Medvegjës.

Projektin e ka përkrahur Trupi Koordinies i Qeverisë së Sërbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.