Arkiva e lajmeve
                   

EKONOMI PWR SHQIPTARWT

19. shtator 2011.

Suboticw – Fakulteti ekonomik nw Suboticw hap degwn e saj nw Bujanoc, e cila, sipas fjalwve tw dekanit tw Fakultetit ekonomik tw Suboticws dr. Nenad Vunjak, mw 16 shtatorw tw kwtij viti dhe tw akredituar pwr programin studimor tw marketingut. Ligjeratat di ti ndjekin swbashku , studentwt shqiptarw dhe swrb dhe ata tw kombwsisw joshqiptare. Njw koncept i tillw i studimit ekziston nw Suboticw pwr studentwt e kombwsisw hungareze, tw cilwt njw tw tretwn e planit studimorw e dwgjojnw nw gjuhwn amtare. Nw Bujanoc do tw ligjwrojnw profesorwt nga Novi Sadi dhe Subotoca tw kombwsisw swrbe, hungareze,kroate, sllovake dhe kombwsive tjera.