Arkiva e lajmeve
                   

DONACION PËR BUJQIT E BUJANOCIT

19. tetor 2015.

Bujanoc – Tridhjetë bujqë të cilët kanë të regjistruar dhe aktiv fermat në territorin e kësaj komune kanë fituar sot paisjet për kultivimin e perimeve në serra.

Fjala është për donacionin e Agjensionit të Turqisë për zhvillim dhe bashkëpunim ndërkombëtar (TIKA), ndërsa bujqit kanë pasur mundësinë që të konkurojnë në konkursin e shpallur publik për kultivimin e serrave bujqësore të prodhimit në komunën e Bujanocit

Burimi: Jugmedia dhe Trupi Koordinues