Arkiva e lajmeve
                   

BUJANOC: ËSHTË VJEDHUR MAKINA PËPARA POLICISË

26. janar 2015.

Bujanoc – Jo shumë larg nga Stacioni Policor në Bujanoc është vjedhur makina e tipit “kadet suza”, i cili është konfiskuar me rastin e burgosjes së trafikantëve. Sipas fjalëve të kryeshefit të Stacionit Policor në Vranjë, Sllagjan Velinoviq, automobili është gjetur pa vozitës dhe pa dokumentacion përcjelles duke u sjellur jo shumë larg stacionit. Vetura e vjedhur ka qenë për disa ditë e parkuar afër stacionit.

„Automobili nuk ka qenë në parkingun zyrtar, mirërpo gjithsesi policia do të duhej t’a kishte kontrolluar atë hapësirë, përshak do të rishqyrtohet e tërë ngjarja“, tha Velinoviq.

Burimi: Veçernje novosti dhe Trupi Koordinues