Arkiva e lajmeve
                   

AKSIONI I DHËNIES SË GJAKUT NË SHTËPINË E KULTURËS

30. prill 2020.

Kryqi i Kuq i Bujanocit organizoi një aksion për dhurim vullnetar të gjakut në sallën e Shtëpinë e Kulturës. Në këtë aksion 39 persona nga Bujanoci dhuruan e “lëngut të çmuar”.

E njëjta sasi gjaku u mblodh në veprimet e kaluara.

Vlastimir Stojkoviq nga Kryqi i Kuq në Bujanoc, i cili organizoi aksionin me Institutin e Transfuzionit në Nish, thotë se është i kënaqur me përgjigjen duke marrë parasysh situatën me virusin korona.

Janë 1550 donatorë vullnetarë të regjistruar në bazën e të dhënave të CK.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues