Arkiva e lajmeve
                   

8. dhjetore 2008

8. dhjetor 2008.

Z. Sima Gazikaloviq, Nenkryetare i Trupit Koordinues per komunat Presheve, Bujanoc dhe Medvegje dhe kryeshef i Zyres se Trupit Koordinuesne Bujanoc, se bashku me keshilletaret e Drejtorit te Sherbimit te Trupit Koordinues, Ana Brnabiqin dhe Danijel Nenadiq, kane mbajtur takim me dekanet dhe profesoret e fakultetit Juridik te Nishit. Tema e takimit ka qene planifikimi i ardhshem mbi mundesine e hapjes se paraleleve te ketyre dy fakulteteve ne Medvegje..