Arkiva e lajmeve
                   

30.shtatorë.2010.

30. shtator 2010.

„TELEKOMI“ NË LEBANE

Kompanija ,,Telekom Srbija’’ a.d. dje ka hapur degën e sajë të parë në Lebane dhe paraqiti konceptin e sajë të parë të shërbimeve të telefonisë mobile dhe fikse si dhe servisit multimedijal. Me rastin e hapjes degës së re, qytetarëve u kanë ofruar telefona mobil me qmime shumë të favorshme ndërsa u është mundësuar lirim 50% për parapagimin në 12 mujorin e ardhshëm.

Komuna Lebane ,,Telekom Serbisë’’ u ka dhënë në dspozicion zyret në qendër të qytetit me një sipërfaqe prej 40 metra katrorësh.

Telekomi ka paralajmëruar se në dy muajt e ardhshëm do të hapë një degë të sajë edhe në Medvegjë, komunë e cila gjendet në vijën administrative me Kosovën.