Arkiva e lajmeve
                   

30. dhjetore 2008

30. dhjetor 2008.

30. dhjetore 2008- Zoteri Milan Markoviq, kryetari aktual i Trupit Koordinues per komunat Presheve, Bujanoc dhe Medvegje ne takimin e Vitit te Ri me paraardhesit e tije Zoteri Nebojsha Qoviq dhe Rasim Lajiq.