Arkiva e lajmeve
                   

24.7.2010

24. korrik 2010.

VARFËRIA

Qeveria gjermane dhe komunat Aleksinac, Bujanoci, Piroti dhe Presheva kanë investuar 956.200 euro në zvogëlimin e varfërisë në këtë pjesë të Serbisë. Në organizatën Help theksuan se janë ,paraparë hapje të reja të vendeve të punës përmes zhvillimit start-up afarizmit., zhvullimit të kooperativave (mbështetja bujqëve) dhe përmirësimi në menaxhimin  me mbeturina (15 klient mesatarisht marrin pajisje dhe material në vlerë prej 4.000 euro).