Arkiva e lajmeve
                   

24.7.2010.

24. korrik 2010.

DA: SERBIJA JUGORE STABILE

Zëvendëskryeministri dhe njëherit minister i punëve të mbrendshme Ivica Daçiq deklaroi se ,,Situata në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë pas publikimit të mendimit të Gjykatës Ndërkombëtare për Kosovën është stabile. Pjesëtarët e MPM dhe ushtrisë janë të aftë të reagojnë ndaj qfardo incidenti, jo vetëm kur është fjala për shkeljen e suverenitetit dhe të integritetit të shtetit të Serbisë por edhe kur është fjala për rrezikimin e jetës dhe pasurisë së qytetarëve të cilët jetojnë në këtë trevë’’, theksoi Daçiq në konferencën për gazetarë.