Arkiva e lajmeve
                   

23.9.2010.

23. shtator 2010.

ARSIMI NË GJUHËN SHQIPE

VRANJË – Ministri i pushtetit lokal dhe i vetëqeverisjes lokale Milan Markoviq deklaroi se deri në fundin e mandatit të Qeverisë së Serbisë do të zgjidhen problemet e arsimit të Shqipëtarëve në komunat e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës në gjuhën e tyre.

,,Deri në fundë të mandatit të kësaj Qeverie çështja e arsimit në gjuhën shqipe do të zgjidhet sipas standardeve më të larta europiane. Jam optimist, mirëpo duhet të kemi durim’’, deklaroi Markoviq.