Arkiva e lajmeve
                   

21 janare 2009

21. janar 2009.

Kete vite ne Medvegje eshte dashur te filloje punes biznis inkubatori, ndertimi i stacionit per filtrimin e ujit dhe te rrjetit te kanalizimit si ne Medvegje poashtu edhe ne Banjen e Sijarines. Ne kete mjedis shumenacional presin nga programi Nacional Investicional investimin prej 80 milion dinaresh per arsye se keto mjete jane te lejuara qysh ne vitin e kaluar mirepo ende nuk jane realizuar.