Arkiva e lajmeve
                   

19. nentore. 2008

19. nëntor 2008.

OJQ ,,Qendra per demokraci dhe zhvillim te Serbise Jugore'' dhe agjensioni informativ regjional ,,JUGpress'' sot ne Bujanoc organizojne tribunen ne te cilen do te marrin pjese Oliver Ivanoviq, sekretari shteterore ne Ministrine e Kosoves, Roberto Montela, keshilletare i kryeshefit te misionit te OSBE-se ne Serbi dhe Nagip Arifi, zevendeskryetare i komunes se Bujanocit. Tema e bisedes ne kete tribune do te jete ardhmeria e Serbise Jugore dhe Kosoves. Kjo eshte tribuna e peste me radhe ne suaze te projektit ,,Kosova nga ana tjeter''. Informacionet me te hollesishme rreth kesaj tribune mundeni t'i merrni ne websajtin e agjensionit informativ JUGpres(www.jugpress.com).