Arkiva e lajmeve
                   

19. nentore. 2008 - Sot ne Bujanoc zhvillohet trajnimi i gazetareve ne te drejten e tyre deri arritja dhe perdorimi i informacioneve ne lufte kunder korupcionit ne nivelin lokal

19. nëntor 2008.

Sot ne Bujanoc zhvillohet trajnimi i gazetareve ne te drejten e tyre deri arritja dhe perdorimi i informacioneve ne lufte kunder korupcionit ne nivelin lokal. Ky trajnim, te cilin e organizon misioni i OSBE-se ne Serbi, grumbullon rreth 20 gazetare nga Bujanoci, Presheva dhe Medvegja. Pjesemarresit do t'i shkembejne pervojat e tyre dhe do te diskutojne rreth zbatimit te ligjit mbi te drejten e tyre deri te arritja e informacioneve si mekanizem ne lufte kunder korupcionit.

Trajnimi do te zhvillohet nga ana e Nemanja Nenadiq, drejtori i programit ,,Transparenti i Serbise'', Zlatko Miniq, gazetare i agjensionit BETA si dhe ekspertet e Misionit te OSBE-se ne Serbi.