Arkiva e lajmeve
                   

09. shkurtë 2009.

9. shkurt 2009.

Falë donacionit të Ministrisë së shëndetit, shtëpia e shëndetit në Medvegjë mori donacion aparatin e parë të ultrazërit për kontrollimin kardiovaskular dhe abdominal. Vlera e donacionit kapë shifrën prej tre milionë dinarësh. Rreth 1.000 qytetarë të Medvegjës deri tani kanë kryer kontrollimet e tyre në Leskoc apo në Nish.