Arkiva e lajmeve
                   

02. 02. 2009

2. shkurt 2009.

Ambasadori i Federatës Ruse në Serbi, Z. Aleksandar Konuzin, bisedoi me kryetarin e komunës së Medvegjës Z. Sllobodan Drashkoviqin si dhe me bashkëpunëtorët e tijë. Tema e bisedimeve ka qenë situata aktuale politike dhe ekonomike në komunën e Medvegjës. Më pastaj ambasadori Konuzin u takua me kryetarin e Vranjës Z. Mirolub Stojqiq me të cilin bisedoi rreth situatës ekonomike në këtë qytet si dhe rreth mundësisë së investimeve nga ana e Federatës Ruse në këtë komunë.