Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
11. maj 2023.

MJEKËT USHTARAK NË FSHATRAT E BUJANOCIT

Bujanoc - Beograd  – Mjekët të ushtrisë së Sërbisë këtë të diele ofruan ndihmë mjekësore banorëve të fshatrave të Bujanocit, Bosilegradit, Sjenicës dhe Beocinës të cilëve u është vështirësuar qasja mjekësore.

8. maj 2023.

PËRFUNDUAN ZGJEDHJET PËR KËSHILLIN NACIONAL TË SHQIPTARËVE

Bujanoc - Beograd – Kuvendi i elektorëve sot në Bujanoc zgjodhi anëtarët e Këshillit nacional të pakicës kombëtare Shqiptare.

8. maj 2023.

MPB:DORËZIMI I ARMËVE PA PASOJA

Bujanoc - Beograd - Ministria e punëve të brendshme e Serbisë ka ftuar qytetarët që posedojnë armë të paregjistruara që nga sot deri më 8 qershor të këtij viti, nga ora 07:00 deri në 19:00, t'i dorëzojnë ato në stacionin më të afërt policor.

 

5. maj 2023.

TRE DITË ZIE NË SERBI PËR SHKAK TË TRAGJEDISË NË SHKOLLËN E BEOGRADIT

Beograd  – Shprehim ngushëllime të thella të gjitha familjeve të cilat kanë humbur më të dashurit e tyre në tragjedinë e ndodhur sot në SHF “Bladislav Rubnikar”. Të lënduarve i dëshirojmë shërim të shpejtë. Me Vendim të Qeverisë së Republikës së Serbisë ditët zie do të jenë datat 5, 6 dhe 7 maj.

«Претходна страна  

 

 

homescontents