Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
21. shkurt 2019.

ZYRA PËR BASHKËPUNIM ME SHOQËRINË CIVILE DHE TRUPI KOORDINUES KANË MBAJTUR PREZANTIM NË BUJANOC

Bujanoc - Zyra për Bashkëpunim me Shoqërinë Civile e Republikës së Serbisë, si një pikë kombëtare e kontaktit për programin e BE-së "Evropa për Qytetarët dhe Qytetaret" në Serbi, në bashkëpunim me Shërbimin e Trupit Koordinues të Qeverisë së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë...

20. shkurt 2019.

JELENA NGA RAKOVCI PAS SHTËPISË KA FITUAR EDHE PUNË NË INDUSTRINË E DUHANIT

Bujanoc - Në vetëm disa ditë, lumturia ka trokitur dy herë në derën e nënës së vetëmbajtëse Jelena Mitroviq (32 vjeç) nga fshati Rakovc dhe tri vajzat e saj.

20. shkurt 2019.

BLEGTORËT NGA BUJANOCI TË PAKNAQUR SEPSE NË VENDIN E TYRE NUK KA THERRTORE

Bujanoc, Preshevë - Në vitet e fundit fondi i bagëtive është rritur në Bujanoc dhe Preshevë, por ende nuk ka arritur numrin nga rreth një dekadë më parë kur vepronte therrtorja.

20. shkurt 2019.

GUMOPLASTIKËN: ËSHTË SJELLUR PROCEDURA PARAPRAKE FALIMENTUESE

Bujanoc - Në Gumoplastikën e Bujanocit është inicuar e ashtuquajtura procedura e mëparshme e falimentimit, konfirmoi gjyqtarja e Gjykatës Ekonomike në Leskoc, Tijana Momciloviq.

19. shkurt 2019.

KLUBI I BASKETIT JABLANICA NGA MEDVEGJA KA SHËNUAR JUBILEUN E 30 TË EGZISTIMIT

Medvegjë – Akademia Solemne, në Qendrën Kulturore në Medvegjë, ka filluar një program festiv të jubileut të klubit të basketbollit Jabllanica në Medvegjë.

19. shkurt 2019.

TË GJITHË TË SAPO PUNËSUARIT NË SHTËPINË E SHËNDETIT JANË NGA KOMUNA E BUJANOCIT

Bujanoc - Të gjithë të sapo punësuar në Shtëpinë e Shëndetit në Bujanoc janë nga komuna e Bujanocit, ku menaxhmenti i këtij institucioni shëndetësor ka përmbushur rekomandimin jozyrtar të qeverisë lokale për favorizimin e kandidatëve nga Bujanoci në konkursin e përfunduar kohët e fundit, konfirmoi drejtoresha  Dr. Lela Jovanoviç, për redaksinë e Bujanovaçke-s.

18. shkurt 2019.

AMBASADORI I BELGJIKËS VIZITOI EDHE MEDVEGJËN

Medvegjë - Pas vizitës në Leskoc, ambasadori i sapoemëruar i Mbretërisë së Belgjikës në Serbi, Kunrad Adam, vizitoi Medvegjën dhe Banjën e Sijarinës. Kjo është vizita e tij e parë zyrtare në atë komunë, pasi ai është në pozitën e ambasadorit vetëm gjysmë viti.

18. shkurt 2019.

RUAJTËSIT E PALODHUR TË KRIJIMTARISË POPULLORE NË MEDVEGJË

Medvegjë – Banorët e fshatrave malore në komunën e Medvegjës verës shoqërohen në traditën e quajtur “Moba” dhe në dimër në takime, siç i quajnë ata. Këto janë vende ku mblidhen për të kënduar, për të luajtur dhe vallëzuar.

18. shkurt 2019.

PAGAT MË TË ULTA NË PRESHEVË

Preshevë - Pagat më të ulëta të paguara në territorin e Rrethit të Pçinjës janë në Preshevë, të cilat për muajin nëntor të vitit 2018, kanë qenë 38,150 dinarë.

18. shkurt 2019.

ËSHTË ZGJATUR PUSHIMI PËRSHKAK GRIPIT

Beograd - Rekomandimi i Ministrisë së Shëndetësisë se për shkak të gripit pushim të shtyhet në një javë u miratua në seancën e Qeverisë, dhe se të gjitha shkollat ​​fillore dhe të mesme në Serbi do të fillojnë me punë një javë më vonë se për kur ishte e planifikuar - më 25 shkurt.

«Претходна страна   Следећа страна»