Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
9. prill 2014.

FTESË PËR PËRFSHIRJEN E INSTITUCIONEVE ARSIMORE TË PRESHEVËS, BUJANOCIT DHE MEDVEGJËS NË PROGRAMIN NDËRKOMBËTAR EKO-SHKOLLËS

Emri i programit: Ftesë për përfshirjen e institucioneve arsimore të Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës në programin ndërkomëbtar Eko-shkollës. Donatori / institucioni i cili e ka shpallur ftesën: Ambasadorët e zhvillimit të qëndrueshëm dhe mjedisit jetësor...

9. prill 2014.

FTESË PËR MEDIA - 09.04.2014.

Ju ftojm që të enjten, më datë 10 Prill, të merrni pjesë në ngjarjen me emrin „Prezantimi i problemit në lidhje me minat, municionet thërrmuese dhe mjeteve tjera të pashpërthyera vdekjeprurëse në komunën e Bujanocit dhe Preshevës“

8. prill 2014.

PAGA MESATARE NË RRETHIN E JABLLANICËS ËSHTË 33.496 DINARË

Leskocë – Të dhanurat nga Enti Republikan për Statistika tregojn se qytetarët e Leskocit në muajin shkurt kanë përfituar mesatarisht nga 34.251 dinarë.

7. prill 2014.

NËNTË GRA KANË NISUR BIZNESET E TYRE

Prokuple – Në jug dhe jugperendim të Serbisë, nëntë gra kanë fituar punë të përhershme përmes hapjeve të ndërmarrjeve të tyre, ndërsa në 16 projekte janë realizuar përmes ndihmës financiare të Unionit Europian dhe Qeverisë së Zvicrrës për rrepsektimin e barazisë gjinore në shumë prej 73.220 eurove.

4. prill 2014.

„KRIJIMI I LIDERËVE TË RINJ TË MINORITETEVE NË SJENICË“

Sjenicë – Organizata joqeveritare nga Novi Pazari, Iciativa Akademike „Forum 10“, vikendin e kaluar ka organizuar trajnimin në Sjenicë, me temë „Krijimi i liderëve të rinj të minoriteteve“, në të cilën kanë marrë pjesë 15 të rinj nga Sanxhaku dhe jugu i Serbisë.

1. prill 2014.

TURMA E SHUMËKËMBËSHAVE NË RRETHIN E JABLLANICËS

Leskovac – Në territorin e rrethit të Jabllanicës është regjistruar numër i madh i shumëkëmbëshave, gjithsej rreth 18.272 hektarë pyje, në zonën private 7.408 dhe 10.863 haktarë në pyjet e shtetit, paralajmron Bilana Milenkoviq, e cila është përgjegjëse për mbrojtjen e pyjeve në pronën pyjore  „Shuma“ (Pylli) në Leskoc.

1. prill 2014.

SIRANËT NË TRENIN E MALLRAVE

Preshevë -  Në stacionin hekurudhor në Preshevë, doganierët kanë ndaluar tre shtetas sirian që të kalojnë ilegalisht kufirin duke u fshehur në trenin e mallrave, njoftoi Administrata Doganore.

«Претходна страна