Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
14. janar 2010.

14 janarë 2010

BESOJ NË QEVERINË E SERBISË

BISEDË: SKËNDER DESTANI, KRYETARË I KUVENDIT TË PRESHEVËS

Skënder Destani, mjek-pediatër, kryetarë i parlamentit lokal në Preshevë dhe lider i Unionit Demokratik të Luginës (UDI), së bashku me kryetarët e komunave dhe kryetarët e kuvendeve komunale të Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës, është anëtarë i Kryesisë së Trupit Koordinues. Qeveria e Republikës së Serbisë e ka formuar këtë institucion në mënyrë që t'i zbusë pasojat e konfliktit të armatosur në mes të shqipëtarëve të mllefosur dhe forcave serbe të sigurimit në vitin 2001 dhe 2002.

«Претходна страна