Архива вести
                   
18. септембар 2020.

КОНКУРС ЗА МЛАДЕ НОВИНАРЕ „ПАРТНЕРИ ЗА БОЉУ ЖИВОТНУ СРЕДИНУ” (РОК: 25. СЕПТЕМБАР 2020)

Миксер организација и Факултет политичких наука, уз подршку Балканског фонда за демократију и Амбасаде Краљевине Норвешке, позивају студенте новинарства и дипломиране младе новинаре да истражујући локалне еколошке иницијативе...

18. септембар 2020.

ПРИПРЕМНА НАСТАВА ЗА ПРАВОСУДНИ ИСПИТ И У НИШУ

Ниш - Припремна настава за правосудни испит, која се 30 година одржавала искључиво у Београду,  ће ове јесени први пут бити одржана у Нишу за све правнике са југоистока Србије који намеравају да положе овај сложени и тежак испит.

18. септембар 2020.

НАЦИОНАЛНИ САВЕТ АЛБАНАЦА И У МЕДВЕЂИ

Бујановац - Министарство спољних послова Албаније, на челу са Гентом Цакајем, ће финансирати отварање канцеларије Националног савета Албанаца (НСА) у Медвеђи, саопштио је НСА.

18. септембар 2020.

ДР ДАЛИБОРКА ПАВЛОВИЋ НА ЧЕЛУ ДОМА ЗДРАВЉА БУЈАНОВАЦ

Бујановац - Др Далиборка Павловић ће заменити на челу Дома здравља Бујановац др Лелу Јовановић.

18. септембар 2020.

МЕДВЕЂА УРУЧИЛА СИМБОЛИЧАН ПОКЛОН ПРЕДСТАВНИЦИМА УНДП

Медвеђа - Председник општине Медвеђа, Небојша Арсић, је био  домаћин представнику Програма Уједињених нација за развој (УНДП) у Србији, Драгану Стефановићу, поводом завршетка пројекта „Уклањање препрека за промовисање и подршку систему енергетског менаџмента општинама у Србији”...

18. септембар 2020.

МЕЂУНАРОДНИ НАУЧНИ СКУП У ПРОХОРУ ПЧИЊСКОМ 25. И 26. СЕПТЕМБРА

Врање - Епархија Врањска, у сарадњи са Српском православном црквом, организује Међународни научни скуп под називом „Преподобни Прохор Пчињски – 950 година у српском народу", који ће бити одржан 25. и 26. септембра у манастиру Преподобног Прохора Пчињског.

17. септембар 2020.

ОНЛАЈН РАДИОНИЦА ЗА РОДИТЕЉЕ О ДИГИТАЛНОЈ ВЕЗБЕДНОСТИ ДЕЦЕ

У серијалу радионица које ЕУ инфо кутак у Нишу организује на тему развоја социјално, ментално и физички здраве деце, 17. септембра од 18 часова ће бити одржана...

17. септембар 2020.

МЛАДИ ЗА ОБНОВУ И ОЧУВАЊЕ ШУМА ДОЛИНА РЕКЕ ПЧИЊЕ

Врање - Удружење младих „Наш свет, наша правила“ је започело рад на реализацји пројекта  „Млади за обнову и очување шума Долине реке Пчиње“, који је финансијски подржало ресорно министарство.

 

17. септембар 2020.

БУЈАНОВАЧКИ ДОМ ЗДРАВЉА ДОБИЈА НОВОГ ДИРЕКТОРА

Бујановац - Управни одбор Дома здравља Бујановац ће у четвртак, 17. септембра,  расписати конкурс за новог директора ове установе.

17. септембар 2020.

ОТКЛОЊЕНА ОПАСНОСТ У КОСОВСКОЈ УЛИЦИ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац - После писања Бујановачких о опасности која вреба у Косовској улици због бандере која само што није пала, надлежни у ЕПС-у су одмах реаговали.

  Следећа страна»