Архива вести
                   
30. септембар 2013.

ПОЧЕТАК ФУНКЦИОНИСАЊА ДИГИТАЛНОГ СИСТЕМА ИЗДАВАЊА ПОДАТАКА У ВЕЛИКОМ ТРНОВЦУ 2014. ГОДИНЕ

Издавање извода из матичне књиге рођених, потврда о држављанству, извода из матичне књиге венчаних, као и извода из матичне књиге умрлих, ускоро ће бити прошлост у месној канцеларији у селу Велики Трновац

27. септембар 2013.

ЈАБЛАНИЧКИ И ПЧИЊСКИ ОКРУГ НА САЈМУ У КАВАЛИ

Лесковац, Врање – На међународном сајму привреде и пољопривреде „Експо 2013“, који се одржава у грчком граду Кавали од данас до 2.октобра, учествоваће 30 предузећа са подручја Јабланичког и Пчињског округа.

26. септембар 2013.

ГДЕ ЈЕ ТВОЈ ПРАГ ОДГОВОРНОСТИ?

Лесковац - У циљу подизања свести јавности  о значају заштите животне средине, низом активности у 25 општина на југу и југозападу Србије, које укључују и општине Прешево, Бујановац и Медвеђу, до краја ове године ће  бити спроведена кампања „Где је твој праг одговорности?“.

25. септембар 2013.

КРУЖНИ ПУТ ТРНОВАЦ – БУЈАНОВАЦ СА КАНАЛИЗАЦИЈОМ И НОВИМ АСФАЛТОМ

Отпочели су радови на изградњи канализационе мреже на кружном путу Трновац – Бујановац. Извођач радова је грчка фирма „Актор”, која је добила овај посао јер је узимала песак са територије општине Бујановац за  радове на Коридору 10.

25. септембар 2013.

АСФАЛТ ДОЛАЗИ И ДО БУКУРЕВЦА

У месној заједници Букуревац, која се налази у општини Прешево, асфалтирана је улица. Ово  је било последње село у општини Прешево са неасфалтираним главним путем.

25. септембар 2013.

ПОСЕТА ПРЕДСЕДНИКА КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА ЗОРАНА СТАНКОВИЋА ОПШТИНИ МЕДВЕЂА

Председник Координационог тела Владе Републике  Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, Зоран Станковић, састао се јуче са руководством општине Медвеђа, а главна тема разговора била је развој привредних активности у овој општини.

23. септембар 2013.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ 23.09.2013.

Позивамо вас да у уторак 24. септембра од 10 часова испратите посету Зорана Станковића, председника Координациног тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, општини Медвеђа.

23. септембар 2013.

ПОЧИЊЕ ПРОЈЕКАТ "АКТИВИЗАМ МЛАДИХ КАО ПРЕВЕНЦИЈА СУКОБА"

Бујановац - Грађанске иницијативе из Београда и Цивилни ресурсни центар из Бујановца су покренули пројекат који ће у наредне две године повезивати мултиетничке групе средњошколаца и наставника у Бујановцу и Прешеву.

11. септембар 2013.

СТАНКОВИЋ И 24 АМБАСАДОРА ОЕБС-а У БУЈАНОВЦУ

Председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу, Зоран Станковић састао се абмасадорима чланицама ОЕБС у Бујановцу, а састанку су присуствовали и албански и српски политички лидери са тог подручја.

9. септембар 2013.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ 09.09.2013.

Позивамо вас да у уторак 10. септембра у 15 часова у Дому културе у Бујановцу испратите радну посету 25 амбасадора земаља чланица ОЕБС. Медији ће бити у могућности да сниме/фотографишу почетак догађаја, а након састанка новинарима ће се обратити Зоран Станковић...

  Следећа страна»