Архива вести
                   
31. март 2017.

АКЦИЈА ЗА ЧИШЋЕЊЕ БУЈАНОВАЧКОГ ЈЕЗЕРА И ЊЕГОВЕ ОКОЛИНЕ 2. АПРИЛА

Бујановац – Неформална група младих из Бујановаца покренула је иницијативу за чишћење Бујановачког језера и околине тог локалитета.

31. март 2017.

СТЕВАНОВИЋ: КОРИДОР 10 ДО КРАЈА ГОДИНЕ, ОД НИША ДО ПРЕШЕВА ЗА МАЊЕ ОД САТ И ПО

Бујановац, Прешево – Драган Стевановић, државни секретар у Министарству привреде, очекује да до краја ове године буде завршен путни Коридор 10.

31. март 2017.

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА У РЕДОВНОМ ОБИЛАСКУ ТЕРЕНА

Медвеђа - У складу са активностима председника општине Медвеђа , ових дана обилазе се терени по месним заједницама. Председник Арсић са својим тимом обилази грађане како би из разговора са њима утврдио који су то путни правци који највише захтевају реконструкцију или делимичну санацију.

30. март 2017.

СПОРТСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ У ПОСЕТИ ПРЕШЕВУ

Прешево - Представници Спортског савеза Србије (ССС) посетили су јуче Прешево и  разговарали са предстедницом општине и представницима Спортског савеза Прешева.

30. март 2017.

ОТВОРЕН БИЗНИС ИНФО ЦЕНТАР

Бујановац  – У Канцеларији за младе у Бујановцу, у организацији београдских Грађанских иницијатива, отворен Бизнис Инфо центар (БИЦ).

 

30. март 2017.

БРАНКО КОЦКИЦА ДАНАС У ЛЕБАНУ

Лебане - Добро позната прича „Цврчак и мрав“ играће се данас у Дому културе „Радан“ у Лебану, са почетком од 17 сати. Улаз је бесплатан.

29. март 2017.

СЕМИНАР ЗА АЛБАНСКЕ НАСТАВНИКЕ СА ЈУГА СРБИЈЕ

Прешево, Бујановац, Медвеђа – Група од 90 просветних радника из општина Прешево, Бујановац и Медвеђа учествовала је у раду дводневног семинара о професионалном развоју наставника, који је прошлог викенда одржан у Драчу, у Републици Албанији.

28. март 2017.

БУЈАНОВАЦ ДОБИЈА БИЗНИС ИНФО ЦЕНТАР (БИЦ)

Бујановац – Организација Грађанске иницијативе у Бујановцу ће у среду отворити Бизнис инфо центар (БИЦ) који ће служити као својеврсни едукативни центар за младе на тему развоја пословних знања и вештина и модела међусекторске сарадње и подршке развоју локалних предузетничких активности, за информисање и подршку у тражењу посла и поспешивању запошљивости и успостављање сарадње са локалним предузетницима.

28. март 2017.

ПРВОГ АПРИЛА ПОЧИЊЕ УПИС У ШКОЛУ ЗА ЂАКЕ ПРВАКЕ

Прешево, Бујановац, Медвеђа - За ђаке прваке упис у школу почиње 1. априла,али како је то субота, школе ће будуће ђаке примати од понедељка, 3. априла.  Упис званично траје до краја маја, али родитељи могу уписати децу све до почетка школске године.

28. март 2017.

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ ГОДИШЊЕ НАГРАДЕ ЗА ЖЕНСКУ КРЕАТИВНОСТ У РУРАЛНОМ РАЗВОЈУ ЗА 2017. ГОДИНУ (РОК: 30.04.2017)

Фондација Светски самит жена (Women’s World Summit Foundation) расписала је конкурс за доделу Годишње награде за женску креативност у руралном развоју за 2017. годину.

  Следећа страна»