Архива вести
                   
28. јун 2024.

Наставак сарадње уз заједничко и координисано деловање на решавању свих изазова

Министар за људска и мањинска права и друштвени дијалог у Влади Републике Србије Томислав Жигманов разговарао је данас са директором Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Ненадом Митровићем о плановима Минстарства, наставку међусобне сарадње и начинима заједничког деловања и других релевантних субјеката у циљу успешног и позитивног решавања питања која се тичу живота грађана на југу Србије.

 

14. јун 2024.

НЕНАД МИТРОВИЋ ЧЕСТИТАО КУРБАН БАЈРАМ

Ненад Митровић, в.д. директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, упутио је честитке поводом Курбан-бајрама свим грађанима муслиманске вероисповести који прослављају овај празник.

 

14. јун 2024.

ИЗЛОЖБА СИМЕНТАЛКИ У ЛЕВОСОЈУ 29. ЈУНА

Четврта по реду изложба говеда сименталске расе, у организацији Ветеринарке станице Бујановац, биће одржана у суботу, 29. јуна, на стадиону у Левосоју, са почетком од 10 часова. Дан раније одржаће се панел дискусија у хотелу Роyал путник у Врању, од 11 часова, на тему „У сусрет новој стратегији у говедарству“.

 

14. јун 2024.

И ОВОГ ВИКЕНДА ПРЕВЕНТИВНИ ПРЕГЛЕДИ У БУЈАНОВЦУ

Дом здравља у Бујановцу, у сарадњи са Министарством здравља, организоваће опште превентивне прегледе за децу и одрасле у недељу (16. јун) од 8 до 17 сати.

13. јун 2024.

ФУДБАЛЕРИ БУЈАНОВАЧКОГ БСК У ПЕТАК ПОДИЖУ ПЕХАР ШАМПИОНА ПЧИЊСКЕ ЛИГЕ: ДОЂИТЕ НА СТАДИОН

Пехар шампиона Пчињске окружне лиге за сезону 23/24 фудбалерима бујановачког БСК биће додељен у петак (14. јун) на стадиону у Бујановцу.

 

11. јун 2024.

ОСМАЦИ СЛЕДЕЋЕ НЕДЕЉЕ ПОЛАЖУ МАЛУ МАТУРУ

Осмаци ће у понедељак, 17. јуна радити тест из српског, односно матерњег језика, дан касније, 18. јуна решаваће тест из математике, док ће у среду, 19. јуна полагати предмет по избору.

 

 

11. јун 2024.

УПОЗОРЕЊЕ ГРАЂАНИМА: НЕ ПАЛИТЕ ВАТРУ НА ОТВОРЕНОМ, ВЕЛИКА ОПАСНОСТ ОД ПОЖАРА

Из Сектора за ванредне ситуације Министарства унутрашњих послова, након најаве топлог времена које погодује настанку пожара на отвореном простору и њиховом брзом ширењу, апеловали су на грађане да не пале траву и ниско растиње на таквим подручјима, посебно у близини обрадивих пољопривредних површина или у близини шума, због опасности ширења пожара који може да угрози животе грађана и нанесе велику материјалну штету.

 

10. јун 2024.

КОНКУРС ЗА НАБАВКУ ПЛАСТЕНИКА ЗА ПОЉОПРИВРЕДНА ГАЗДИНСТВА СА ТЕРИТОРИЈЕ ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА У 2024. ГОДИНИ

Потписивањем уговора између општине Медвеђа и Фондације Ана и Владе Дивац основан je Локални фонд за развој пластеничке производње у Медвеђи, са циљем пружања подршке пољопривредним газдинствима са територије ове општине, која желе да отпочну или прошире свој посао везан за пластеничку производњу.

 

10. јун 2024.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ЛЕТЊУ ШКОЛУ ПРОГРАМИРАЊА

Фондација Петља, у сарадњи са Програмом Уједињених нација за развој и Министарством просвете по трећи пут организује Летњу школу програмирања која ће се одржати у Сремској Митровици, у терминима од 06.07. до 14.07.2024. године и од 28.07. до 05.08.2024. године. Програм је намењен ученицима и ученицама који ове школске године завршавају пети, шести, седми или осми разред основне школе.

7. јун 2024.

САСТАНАК НЕНАДА МИТРОВИЋА И СЛАВИЦЕ КИЈЕВЧАНИН

Београд  – В.д. директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Ненад Митровић разговарао је данас са представницом Песталоци дечије фондације у Србији Славицом Кијевчанин. 

 

  Следећа страна»