Архива вести
                   
30. јун 2020.

ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ ГРАНТОВА ЛОКАЛНИМ И РЕГИОНАЛНИМ МЕДИЈИМА У СРБИЈИ ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ ПОСЛОВАЊА И/ИЛИ АКТИВНО ИЗВЕШТАВАЊЕ ГРАЂАНА (РОК: 19. ЈУЛ 2020)

Пројекат “Media for all““(Подршка већој независности медија на Западном Балкану) позива локалне и регионалне медије да се пријаве за грантове.

30. јун 2020.

РАСПИСАН КОНКУРС „БЕТИНА ФОТОГРАФИЈА ГОДИНЕ“(РОК: 15. ЈУЛ 2020)

Новинска агенција „Бета” је расписала конкурс за најбољу медијску фотографију под називом „Бетина фотографија године“.

30. јун 2020.

МАЛА МАТУРА: У СРЕДУ ЛИСТА ЖЕЉА ЗА СРЕДЊЕ ШКОЛЕ

Бујановац – Резултати завршног испита матураната ОШ „Бранко Радичевић“ у Бујановцу у складу су са њиховим индивидуалним успехом, рекао јер директор школе Ненад Тасић, додајући да је било свега два приговора на резултате тестова.

30. јун 2020.

ЈОШ ТРИ СЛУЧАЈА КОРОНЕ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац - Нова три случаја инфекције корона вирусом потврђена су у општини Бујановац и очекује се резултат теста за још једну особу, речено је Бујановачким у Дому здравља.

30. јун 2020.

ОТВАРАЊЕ ГРАНИЦА: ВИШЕ ОД ТРИ ХИЉАДЕ МАКЕДОНАЦА УШЛО У СРБИЈУ

Прешево - Од четвртка у поноћ, када је званично отворена граница између Србије И Северне Македоније, до петка у 19 часова, преко граничног прелаза Табановци код Прешева, на српско македонској граници, у Србију је ушло 3.300 грађана суседне државе, потврђено је из Пограничне полиције МУП-а Србије.

29. јун 2020.

РАСПИСАН КОНКУРС ЗА КРАТКУ ПРИЧУ „ВУКАШИН ЦОНИЋ

Афирмисани и неафирмисани писци могу, са највише три приче, да се пријаве на књижевни конкурс „Вукашин Цонић”, који је отворен до 15. септембра. Конкурс носи име познатог лесковачког писца, а организују га Цонићева породица и Лесковачки културни центар.

29. јун 2020.

ОРГАНИЗАЦИЈЕ ЦИВИЛНОГ ДРУШТВА НА ЈУГУ СРБИЈЕ: ОДГОВОР НА COVID–19

Представљамо вам други извештај који обухвата мониторинг организација цивилног друштва у три општине на југу Србије: Бујановац, Прешево и Врање.

29. јун 2020.

ПОСЛЕДЊИ РОК ЗА РЕФУНДАЦИЈУ ПДВ-А ЗА КУПОВИНУ ХРАНЕ И ОПРЕМЕ ЗА БЕБЕ ЈЕ 15.ЈУЛ

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Последњи рок за подношење захтева за рефундацију ПДВ-а за куповину хране и опреме за бебе је 15. јул, саопштила је Пореска управа.

29. јун 2020.

РАСТЕ БРОЈ ОБОЛЕЛИХ У ПЧИЊСКОМ ОКРУГУ: У ВРАЊУ 32 НОВА СЛУЧАЈА

Врање, Бујановац, Прешево - Број новооболелих у односу на тестиране у Пчињском округу постиже неславне рекорде. Завод за јавно здравље је предходних дана узорковао 84 бриса особа са сумњом на корона вирус. Резултати су прилично забрињавајући с обзиром да је од тог броја вирус потврђен код још 36 особа у Пчињском округу.

29. јун 2020.

СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ОТВОРИЛА ГРАНИЦЕ

Бујановац, Табановце - Северна Македонија је отворила граничне прелазе са Србијом.

  Следећа страна»