Архива вести
                   
28. фебруар 2023.

ПРИЈАВЕ ЗА КУПОВИНУ КУЋА НА СЕЛУ

Бујановац – Београд  – Конкурс за субвенције државе за куповину кућа на селу отворен је у уторак (28. фебруар). Влада Србије је издвојила 500 милиона динара за куповину и адаптацију празних сеоских кућа за младе. Млади ће такође моћи да се пријаве и за 10.000 евра помоћи за покретање сопственог посла.

28. фебруар 2023.

ОДРЖАН САСТАНАК ПРЕДСТАВНИКА СЛУЖБЕ КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА СА НОВИМ ШЕФОМ КАНЦЕЛАРИЈЕ ОЕБС-А У БУЈАНОВЦУ АНТОНИОСОМ БАЛАСКАСОМ

Београд  – Данијела Ненадић, в.д. директорке Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и...

27. фебруар 2023.

ПРЕДСТАВЕ ПРОКУПАЧКОГ И ВРАЊСКОГ ПОЗОРИШТА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд  – Љубитељи позоришта у Бујановцу и околини имаће прилику следеће недеље да погледају две гостујуће представе.

27. фебруар 2023.

ПОЧИЊЕ ПРИЈАВЉИВАЊЕ СРЕДЊОШКОЛАЦА ЗА НАКНАДУ ТРОШКОВА ЗА ПРЕВОЗ

Бујановац – Београд  – Средњошколци из општине Бујановац који се школују у Бујановцу или Прешеву од понедељка могу да се пријаве за једнократну помоћ Општине за трошкове превоза.

23. фебруар 2023.

ОБЕЛЕЖЕН МЕЂУНАРОДНИ ДАН БОРБЕ ПРОТИВ ВРШЊАЧКОГ НАСИЉА

Бујановац – Београд  – Дан борбе против вршњачког насиља у Основној школи „Бранко Радичевић“ обележен је разговором са ученицима на нивоу сваког одељења. Превентивне активности се у школи често организују, јер је вршњачко насиље  проблем и многа деца се нажалост сусрећу са њим.

22. фебруар 2023.

ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА СТУДЕНАТА КОЈИ СУ ДОБИЛИ СТИПЕНДИЈЕ

Бујановац – Београд – Прелиминарна ранглиста студената који испуњавају услове за једнукратну новчану помоћ.

21. фебруар 2023.

ПОЧИЊЕ РЕКОНКСТРУКЦИЈА ШКОЛЕ „СВЕТИ САВА“ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд  – Посао на реконструкцији Средње школе „Свети Сава“ вредан 200 милиона динара добила је фирма „Вијатор“ из Прешева.

21. фебруар 2023.

БОЖИЊЕВЧАНИ ДОБИЈАЈУ УЛИЧНО ОСВЕТЉЕЊЕ

Бујановац – Београд  – Радници општинског Одељења за инвестиције и развој од рано јутрос су на терену у селу Божињевац како би решили проблемe са уличним осветљењем.

20. фебруар 2023.

ОГЛАС ЗА ДАВАЊЕ У ЗАКУП И НА КОРИШЋЕЊЕ ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА У ОПШТИНИ БУЈАНОВАЦ

Бујановац – Београд  – Председник општине је донео одлуку о расписивању јавног огласа за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини.

20. фебруар 2023.

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ РАСПИСАЛА 13 ЈАВНИХ ПОЗИВА/КОНКУРСА ЗА 2023. ГОДИНУ

Медвеђа – Београд  – Национална служба за запошљавање расписала је 13 јавних позива/конкурса.

  Следећа страна»