Архива вести
                   
29. jануар 2016.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 29.01.2016.

Позивамо вас да у понедељак 1. фебруара у 13 часова и 45 минута у Палати Србија у сали 533 (5. спрат) присуствујете делу седнице Председништва Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа.

29. jануар 2016.

ПРОЈЕКАТ „ПИТАЈМО ЛОКАЛЦЕ“

Бујановац, Врање - Активисти и волонтери „Грађанских иницијатива“разговараће са становницима Бујановца и Врања о трошењу средстава из фондова ЕУ на централним трговима у та два града. Акција почињу у 12 часова на следећим локацијама...

28. jануар 2016.

ГОРАНУ НАКИЋУ СВЕТОСАВСКА НАГРАДА

Ниш, Бујановац – Горан Накић из села Раковац у општини Бујановац,  студент генерације Економског факултета у Нишу, заједно са још 30 најбољих студената и дипломаца Универзитета у Нишу, добио је јуче Светосавску награду на свечаности у Скупштини града Ниша.

28. jануар 2016.

КАКО ПОСТАТИ ОРГАНИЗАЦИЈА ЧЛАНИЦА КОМС-А?

Пуноправним чланом може постати свако удружење грађана или савез удружења који испуњавају следеће критеријуме:

27. jануар 2016.

БУЈАНОВАЧКИ ШАХИСТИ ТРИЈУМФОВАЛИ НА ТУРНИРУ ПОВОДОМ ДАНА ГРАДА ВРАЊА

Бујановац – Екипа средње стручне школе „Свети Сава” освојила је прво место на шаховском турниру у оквиру прославе 31. јануара, Дана Града Врања. Екипу из Бујановца предводио је капитен Ненад Тасић, професор математике...

27. jануар 2016.

ПОЗИВ ЗА ОБУКУ У БЕРЛИНУ И БУКУРЕШТУ

Берлин - Учествуј у пројекту о рушењу зидова поделе у Европи који укључује два семинара, од којих се први одржава у Берлину (од 4. до 12. марта 2016. године)  а други у Букурешту (од 5. до 12. септембра 2016. године).

26. jануар 2016.

КАМПАЊА „РЕАГУЈ ЉУДСКИ” УЧИ МЛАДЕ ДА РЕАГУЈУ НА НАСИЉЕ

„Реагуј људски” је регионална кампања која има за циљ подизање нивоа свести младих о насиљу које нас окружује, као и оснаживање младих да реагују на позитиван и безбедан начин, да преузму активну улогу у превенцији и заустављању насилних ситуација.

25. jануар 2016.

ОТПАДНЕ ВОДЕ ИЗ РУДНИКА „ЛЕЦЕ" ИЗЛИЛЕ СЕ У ЈАБЛАНИЦУ

Медвеђа - Део отпадне воде из флотације рудника „Леце" код Медвеђе излио се у реку Јабланицу када је попустио бедем у дужини од пет метара који се налази уз сам погон.

25. jануар 2016.

ПОЗИВ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ЛОКАЛНИХ АКЦИЈА И ИНИЦИЈАТИВА

Београд - Радно тело за безбедност младих Кровне организације младих Србије (КОМС) расписало је конкурс за финансирање локалних иницијатива за побољшање безбедности младих и подизање безбедносне културе младих у 12 градова и општина Србије. Позив је отворен до 30. јануара.

25. jануар 2016.

ПОЗИВ МЛАДИМ РОМИМА И РОМКИЊАМА ДА СЕ ПРИЈАВЕ ЗА ПРОГРАМ ОБУКА И ПРАКСИ

Београд - Кровна организација младих и Удружење младих Рома Србије позивају све заинтересоване младе Роме и Ромкиње, старости до 30 година, да се пријаве за обуку и програм пракси у оквиру пројекта „Више искуства за више прилика за запослење младих Рома и Ромкиња".

  Следећа страна»