Архива вести
                   
31. jануар 2013.

ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО

Програм „Покрени се за посао“помаже људима који желе да покрену или унапреде сопствени бизнис. Сви грађани са добром пословном идејом из целе Србије могу да постану корисници овог програма. Путем овог програма, који спороводи удружење грађана ENECA из Ниша, компанија „Philip Morris“ додељује бесповратна средства до 200.000 динара за куповину неопходне опреме за пословање.

31. jануар 2013.

СТАНКОВИЋ И ВОЛЕБЕК О НОВОЈ ЗГРАДИ ЕКОНОМСКОГ ФАКУЛТЕТА У БУЈАНОВЦУ

Председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђa, Зоран Станковић, најавио је да ће у марту започети изградња зграде одељења Економског факултета у Бујановцу, која би требало да буде завршена до октобра месеца ове године.

29. jануар 2013.

БЕЗБЕДНИЈИ ГРАДОВИ

Извор: Југрес / Нови Сад - Лесковац - Представници Радне групе за формулисање Регионалне стратегије за безбедност из општина Јабланичког и Пчињског округа, 24. и 25. јануара посетили су Владу АП Војводине и упознали се са примерима добре праксе у Војводини. Студијску посету је организовао ПБИЛД програм, кроз пројекат “Безбеднији градови".

29. jануар 2013.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ - 29.01.2013.

Председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, Зоран Станковић, обићи ће са Високим комесаром за националне мањине ОЕБС, Кнутом Волебеком, председником општине Нагипом Арифијем и деканом Економског факултета у Суботици Ненадом Вуњаком, локацију у Бујановцу на којој би требало да буде изграђена зграда Економског факлутета.

29. jануар 2013.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 29.01.2013.

Позивамо вас да у среду 30. јануара у 13 часова у Бујановцу, у Улици Карађорђа Петровића, преко пута Дома здравља, присуствујете догађају обиласка локације на којој ће бити изграђена зграда одељења Економског факултета. Агенда

25. jануар 2013.

ОТКРИВЕН 21 КИЛОГРАМ ХЕРОИНА КОД ПРЕШЕВА

Извор: Југпрес / решево – На граничном прелазу Прешево прошле ноћи је откривено више од 21 килограм хероина код турског држављанина.

25. jануар 2013.

ПОЗИВ НА ИНФОРМАТИВНИ САСТАНАК И ТРИБИНУ У БУЈАНОВЦУ

Центар за нове комуникације Докукино и Координационо тело Владе Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу вас позивају на први информативни састанак у оквиру пројекта „Југ, онлине“ који се спроводи у ове три општине.

24. jануар 2013.

222 МИЛИОНА ДИНАРА: НОВИ ПРОЈЕКТИ ЗА БУЈАНОВАЦ, ПРЕШЕВО И МЕДВЕЂУ

Изор: Тањуг / Према подацима Службе Координационог тела за Прешево је у 2012. одвојено 102,5, за Бујановац 90,7 и за Медвеђу 28,8 милиона динара. Назначајнији пројекти: Ванболничко породилиште и Економски факултет

23. jануар 2013.

РЕАЛИЗАЦИЈА ПРОЈЕКТА

Извор: ТВ Коперникус / НВО „Зелени кључ” из Ниша реализује пројекат  “Еко средина”, који се имплементира на територији општина Бујановац и Прешево. Оливера Милошевић, председница удружења „Зелени кључ“, је изјавила да је пројекат почео да се реализује октобра месеца, захваљујући донацији дуванске компаније “Филип Морис.“

22. jануар 2013.

МЛАДИ СРЕЂУЈУ ГРАДСКИ СТАДИОН И ВРТИЋ У ПРЕШЕВУ

Извор: Тањуг / Београд - Мултиетничка група младих учесника и учесница "YouthBuild" програма,којег спроводе Грађанске иницијативе, започеће сутра са акцијама сређивања градског стадиона и вртића "8. март“ у Прешеву.

  Следећа страна»