Архива вести
                   
25. децембар 2019.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 25.12.2019.

Задовољство нам је да вас позовемо да у четвртак 26. децембра у 14 часова, медијски испратите представу „Заједнички сан“ коју деца из Бујановца изводе за штићенике Центра за заштиту одојчади, деце и омладине у Дому „Јован Јовановић Змај“, (Браће Јерковић 119).

23. децембар 2019.

БУЈАНОВАЦ ОД МИНА ЧИСТИЛИ ЈАПАНЦИ И КОРЕЈЦИ

Бујановац – У Србији се ове године реализовало пет пројеката Центра за разминирање, од тога два на разминирању мина и три на чишћењу касетне муниције, а међу локацијама су и подручја општине Бујановац.

23. децембар 2019.

МИНИБАСКЕТАШИ „PLAY 017“ ОСВОЈИЛИ ТУРНИР У СКОПЉУ

Бујановац – Екипа „Play 017“, сачињена од дечака рођених 2008. и млађи, освојила је Новогодишњи мини баскет турнир одигран у Скопљу.

18. децембар 2019.

ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА О БУЈАНОВЦУ ЗА ВРЕМЕ ВОЖЊЕ АУТОБУСОМ

Бујановац – Позоришна представа „Не/Видљиви Бујановац“, београдског „Дах театра“, део је догађаја Невидљиве мапе Бујановца који су осмислили бујановачки средњошколци. Њихова идеја је туристичка тура кроз Бујановац, а посебност извођења представе је та што изведена у аутобусу.

18. децембар 2019.

СТЕФАНОВИЋ И СПАСОВСКИ ПОТПИСАЛИ СПОРАЗУМ О ПРЕЛАЗУ МИРАТОВАЦ-ЛОЈАНЕ

Скопље – Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова, Небојша Стефановић потписао је у Скопљу са министром унутрашњих послова Републике Северне Македоније, Оливером Спасовским, Споразум о успостављању заједничког Граничног прелаза Миратовац-Лојане, као и споразуме о сарадњи у области борбе против трговине људима и кријумчарења миграната.

18. децембар 2019.

ДЕЦА ИЗ МЕДВЕЂЕ ПОНОВНИ УЧЕСНИЦИ ПРЕДСТОЈЕЋЕГ ТАКМИЧЕЊА „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“

Медвеђа – У кабинету председника општине Медвеђа, Небојше Арсића, потписан је Уговор о сарадњи са представницима делегације „Србија у ритму Европе“.

18. децембар 2019.

ВEСЕЛИ МУРАЛИ УКРАСИЛИ ВРТИЋ У ПРЕШЕВУ

Бујановац, Прешево – Вртић „8. Март“ у Прешеву сија у веселим бојама мурала осликаних како би деци боравак овде био лепши и занимљивији, поручили су из Удружења „Буди активан“ које је реализовало овај пројекат уз подршку Министарства културе и информисања.

17. децембар 2019.

ОШ „БРАНКО РАДИЧЕВИЋ”: ДЕЦА И ЊИХОВИ НАСТАВНИЦИ ИЗ ИНОСТРАНСТВА ОДУШЕВЊЕНИ БУЈАНОВЦЕМ

Бујановац – Основна школа „Бранко Радичевић“ у Бујановцу примила је четрдесеторо основаца и њихових наставника из Шпаније, Пољске, Румуније и Турске, са којима ће се три дана пре свега дружити, али и развијати креативност, учити језике и обогаћивати...

17. децембар 2019.

ПИЈАЦА У КМЕТОВЦУ СПАЈА СРБЕ И АЛБАНЦЕ

Бујановац, Кметовце – Пре више од годину дана житељи поморавског села Кметовце добили су лепо уређену пијацу где продају своје производе, што су ранијих година радили дуж магистралног пута Гњилане – Бујановац.

17. децембар 2019.

ДАНИ ПЧЕЛАРСТВА: МЕД У БУЈАНОВЦУ СКУП АЛИ КВАЛИТЕТАН

Бујановац – Манифестација „Дани пчеларства” отворена је у бујановачком Дому културе, у организацији локалне самоуправе и Удружења пчелара Апикула, и окупила је двадесетак излагача.

  Следећа страна»