Архива вести
                   
29. март 2019.

ФОНДАЦИЈА ЗА ОТВОРЕНО ДРУШТВО СРБИЈА: КОНКУРС У ОКВИРУ ПРОГРАМА ПРЕВАЗИЛАЖЕЊЕ СЕГРЕГАТИВНОГ МУЛТИКУЛТУРАЛИЗМА: КА ИНТЕРКУЛТУРАЛИЗМУ

Фондација за отворено друшзво Србија је расписала конкурс за подношење пројеката у оквиру програма Превазилажење сеграгативног мултикултурализма: ка интеркултурализму.

29. март 2019.

JАВНИ КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЗА ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ЦИВИЛНОГ ДРУШТВА У ОБЛАСТИ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Министарство заштите животне средине је респисало јавни конкурс за подршку пројектима цивилног друштва у области заштите животне средине у 2019. години.

29. март 2019.

ХУМАНИ ПРОСВЕТАРИ ИЗ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ „ГОРЊА ЈАБЛАНИЦА“У МЕДВЕЂИ

Медвеђа – Осам породица из општине Медвеђа добило је одећу, обућу, храну, играчке и средстава за хигијену, у оквиру хуманитарне акције коју је организовала Основна школа „Горња Јабланица” из Медвеђе.

28. март 2019.

„ТВОЈА ТАЧКА ГЛЕДИШТА“ – РАДИОНИЦА О АНГАЖОВАЊУ МЛАДИХ КРОЗ МОБИЛНО НОВИНАРСТВО

УНИЦЕФ Србија организује радионицу о коришћењу мобилног новинарства како би подстакао младе да поделе своје ставове и мишљења о циљевима одрживог развоја и о заједници. Радионица ће се одржати 30. марта 2019. године у Београду. Тачна локација ће бити накнадно објављена.

28. март 2019.

ПРОГРАМ ПОДСТИЦАЊА РАЗВОЈА ПРЕДУЗЕТНИШТВА КРОЗ ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ЗА ПОЧЕТНИКЕ У ПОСЛОВАЊУ У 2019. ГОДИНИ

Програм подстицања развоја предузетништва кроз финансијску подршку за почетнике у пословању у 2019. години спроводи Министарство привреде, у сарадњи са Фондом за развој Републике Србије.

28. март 2019.

РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ВАТРОГАСЦЕ

Бујановац, Прешево – Министарство унутрашњих послова расписало је конкурс за упис 200 полазника на стручно оспособљавање за обављање ватрогасно-спасилачких послова широм Србије.

27. март 2019.

ПОЗИВ ЗА МЛАДЕ СА ИНВАЛИДИТЕТОМ ИЗ ЈАБЛАНИЧКОГ, ПЧИЊСКОГ, НИШАВСКОГ, ПИРОТСКОГ, ТОПЛИЧКОГ, РАСИНСКОГ И ЗАЈЕЧАРСКОГ ОКРУГА ЗА УЧЕШЋЕ У ЕДУКАТИВНОМ ПРОГРАМУ „ДИГИТАЛНА ПИСМЕНОСТ“ (РОК: 29.03.2019)

Форум младих са инвалидитетом позива младе са инвалидитетом старости до 35 година из Јабланичког, Пчињског, Нишавског, Пиротског, Топличког, Расинског и Зајечарског округа да се пријаве на едукативни програм на тему дигиталне писмености, који ће се одржавати од 8. до 10. априла у Нишу.

27. март 2019.

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА СТИМУЛИСАЊЕ РАЗЛИЧИТИХ ОБЛИКА ЗАПОШЉАВАЊА, САМОЗАПОШЉАВАЊА И ПРЕДУЗЕТНИШТВА МЛАДИХ

Министарство омладине и спорта је објавило јавни конкурс за стимулисање различитих облика запошљавања, самозапошљавања и предузетништва младих.

27. март 2019.

МЕДВЕЂА ОТКУПИЛА БИВШУ ФАБРИКУ ШПРИЦЕВА

Медвеђа – Имовина „Спектра“ из Чачка, у селу Газдаре код Медвеђе, иначе некадашње фабрике шприцева која се простире  на 1.646 квадрата, са још пет објеката површине 205 квадрата, као и 95 ари земљишта у приватној својини, опремом и канцеларијским намештајем, јуче је јавним надметањем припала општини Медвеђа за 5,9 милиона динара.

27. март 2019.

ОБУКА ЗА ИЗВЕШТАВАЊЕ И ЕВАЛУАЦИЈУ РАДА НА МЕДИЈСКИМ ПРОЈЕКТИМА

Бујановац –У просторијама ОЕБС-а у Бујановцу, у сарадњи са Министарством културе и информисања и Координационим телом за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу, организована је обука за извештавање и евалуацију рада на медијиским пројектима.

  Следећа страна»