Архива вести
                   
27. новембар 2015.

ОТВАРАЊЕ АУТОПУТА НЕРАДОВАЦ – ВЛАДИЧИН ХАН

Бујановц – У понедељак, 30, новембра, у саобраћај ће бити пуштена деоница аутопута  од Владичиног Хана до Доњег Нерадовца. Ова деоница је дуга 25,5 км, а укупна траса изграђеног аутопута од Владичиног Хана до Српске куће износи 35,5 км.

27. новембар 2015.

ПРИЈАВА ЗА КОНФЕРЕНЦИЈУ “ПРАЋКА“

Да ли новинари посећују Ваше догађаје ређе него што бисте то желели? Да ли се често дешава да Вам медији не објаве послато саопштење? Да ли Ваша заједница на друштвеним мрежама тешко "даје" лике и схаре?...

26. новембар 2015.

ТВОЈА ЕВРОПА, ТВОЈА ОДЛУКА!

Европски економски и социјални комитет по седми пут организује манифестацију „Твоја Европа, твоја одлука" која окупља младе од 16-17 година, а одржава се од 28 до 30. априла 2016. године у Бриселу.

25. новембар 2015.

ВУЛИН: ПРИВРЕМЕНИ СМЕШТАЈ ЗА ЈОШ 600 МИГРАНАТА У ПРЕШЕВУ

Прешево - Министар за социјална питања Алексанадар Вулин најавио је да ће у реновираној хали бивше Дуванске индустрије у Прешеву, за недељу дана бити отворен нови простор где ће око 600 миграната моћи да борави и неколико дана.

25. новембар 2015.

УЧЕСНИЦЕ YOUTH BUILD ПРОГРАМА „ЗАПОШЉАВАЊЕ МЛАДИХ ЖЕНА У ИТ СЕКТОРУ” У СТУДИЈСКОЈ ПОСЕТИ БЕОГРАДУ

Бујановац - Пројекат “Запошљавање младих жена у ИТ сектору” започет је са идејом да младе жене из мање развијених средина добију прилику да прилагођавањем свог знања тржишту рада створе могућности за нове послове и покретање сопственог бизниса у перспективној ИТ индустрији.

25. новембар 2015.

ПАРТНЕРСТВО ЗА ОТВОРЕНУ УПРАВУ: КАНДИДАТУРА ЗА ЧЛАНА РАДНЕ ГРУПЕ

Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије, у сарадњи са Министарством државне управе и локалне самоуправе, упућује Јавни позив организацијама цивилног друштва за предлагање кандидата из реда цивилног друштва за чланство у...

24. новембар 2015.

БЕЗ ДРОНОВА ИЗНАД ЈУГА СРБИЈЕ

Прешево, Бујановац, Медвеђа – До најновије одлуке НАТО-а, ваздушне снаге КФОР –а, које су стациониране на Косову и Метохији, имале су од 2001. године потпуну контролу ваздушног простора у Копненој зони безбедности.

24. новембар 2015.

ОШТЕЋЕНИ ПУТЕВИ У ПРЕШЕВУ

Прешево - Председник општине Прешево Рагми Мустафа изјавио је да се та општина месецима суочава са великим бројем избеглица на својој територији и да су, због великог броја превозника, локални путеви у великој мери оштећени.

23. новембар 2015.

ОТВОРЕН КОНКУРС „ПОДРШКА ИНОВАТИВНИМ ПРИСТУПИМА ЗА ПОВЕЋАЊЕ ЗАПОШЉАВАЊА И ЗАПОШЉИВОСТИ МЛАДИХ“

Тим за социјално укључивање и смањење сиромаштва Владе Републике Србије објавио је позив за доделу бесповратних средстава у оквиру јавног конкурса под називом „Подршка иновативним приступима за повећање запошљавања и запошљивости младих".

23. новембар 2015.

ОТВОРЕН КОНКУРС „ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО”

Седму годину за редом, 100 перспективних предузетничких идеја имаће прилику да буду реализоване у оквиру националног конкурса ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО, захваљујући подршци компаније Филип Морис.

  Следећа страна»